Om

Höglandets Fornminnesförening

 

Geografisk omfattning

Vi verkar på Småländska Höglandet, närmare bestämt i området sydöst om Vättern. Det vill säga i kommunerna Tranås, Aneby, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Nässjö och Jönköping.

 

Huvuddelen av medlemmarna bor i Aneby men Tranås, Nässjö och Jönköping finns det ett antal medlemmar i. Vetlanda har vi några medlemmar i men Eksjö och Sävsjö är representerade med ett fåtal medlemmar..

 

Vi arrangerar små och lite större utflykter, se under Program.

 

Medlemsmöten har vi såklart också, oftast i Aneby då det är flest medlemmar här.

 

Några medlemmar har tillsyn över något fornminne, t.ex. en runsten eller väghållningssten som tvättas och hålls fri från mossa och från sly runtomkring.

 

Om det låter intressant så BLI MEDLEM!

Bli medlem

Vill du bli medlem kan du betala in medlemsavgiften på föreningens bankgiro 5643-0382. Kom ihåg att ange namn, adress, telefonnummer, ev. e-postadress och födelsedata (6 siffror). Observera att om du inte får plats (exempelvis om du betalar via internetbank) så skriv ditt namn och skicka sedan information enligt ovan via mail (info(a)fornminne-hogland.se).

 

Medlemsavgift för 2016 är 200:-, familjemedlem (dvs. extra medlem i familjen) eller juniormedlem (13-25) 100:-. Familjemedlem upp till och med 12 år får bli medlem gratis.

 

Välkommen till oss!

Copyright 2016 © All Rights Reserved.